Tor Inge Hjemdal. Foto: Sverre Jarild
Tor Inge Hjemdal. Foto: Sverre Jarild

53 har meldt seg på Byggenæringens Innovasjonspris

53 selskap har meldt seg på i kampen om Byggenæringens Innovasjonspris 2021 som arrangeres av Bygg Reis Deg AS og deles ut på messen med samme navn.

- Det er svært inspirerende å jobbe med denne konkurransen og se så mange innovative kandidater sier Nybø. Vår jobb går ut på å fremme alle som bidrar til en bedre og mer konkurransedyktig byggenæring og her ser vi at det er mye godt arbeid gjennom mange ulike prosjekter. Dette er en konkurranse som virkelig gir mening å jobbe med, sier administrerende direktør, Gunnar Glavin Nybø i Bygg Reis Deg i en pressemelding.

Administrerende direktør i DOGA, Tor Inge Hjemdal er juryleder og har fått oppgaven med å komme frem til åtte finalister på deres jurymøte i neste uke.

- Jeg er mektig imponert over at så mange kandidater har meldt seg på årets konkurranse. Her er det et stort spenn mellom de ulike kandidatene og jeg ser frem til å gjennomgå alt materialet som er sendt inn. Juryen står foran en vanskelig oppgave når vi nå skal evaluere oss ned til 8 kandidater, men det er jo en svært positiv utfordring sier Hjemdal.

Juryen skal evaluere seg frem til åtte kandidater som skal få presentere seg og deretter legge frem sitt kandidatur under Byggenæringens Innovasjonskonferanse i forbindelse med Bygg Reis Deg, fredag 22.oktober 2021.

Juryen består av følgende medlemmer:

Juryleder, administrerende direktør i Design og Arkitektur Norge (DOGA), Tor Inge Hjemdal, Seniorrådgiver i Innovasjon Norge, Krister Moen, Ekspedisjonssjef i Kommunal- og moderniseringsdepartementet, Ann Ingeborg Hjetland, tidligere administrerende direktør i Byggenæringens Landsforening, Jon Sandnes, bærekraftrådgiver i Grønn Byggallianse, Hege Schøyen Dillner, administrerende direktør i Virke Byggevarehandel, Aslaug Koksvik og teknisk sjef i Byggevareindustrien, Trine Dyrstad Pettersen.

Disse har meldt sitt kandidatur til Byggenæringens Innovasjonspris: