Lions satser på virtuelle tulipaner

Lions' tradisjonsrike Tulipanaksjon gjennomføres i år med en nyhet som gjør det mulig for alle å kjøpe en såkalt virtuell tulipan via sin mobiltelefon

Lørdag 27. april går Lions tradisjonsrike Tulipanaksjon av stabelen. Nytt av året er lanseringen av en virtuell tulipan som gjør det mulig å sende venner, kjæreste eller familiemedlemmer en tulipan via mobiltelefonen.

Denne virtuelle tulipanen koster kr 25, og kan selvfølgelig også sendes til deg selv. På begge måter støtter du årets tulipanaksjon. Nytt av året er at du også kan kjøpe en bukett tulipaner ved å betale med mobilen på den aktuelle stand.

- Lanseringen av Lions Virtuelle Tulipan som tilleggstjeneste til den vanlige aksjonen åpner for nye og spennende muligheter for vårt ideelle inntektsarbeid sier leder for barne- og ungdomsarbeid, Hroar Thorsen i Lions. På sikt vil dette bli en viktig inntektskilde for oss.

Årets Tulipanaksjon i regi Lions Norge avvikles for 32. gang, og har blitt et vanlig syn for folk flest denne siste lørdagen i april. Alle som besøker kjøpesentre og andre samlingspunkter vil garantert treffe på frivillige medarbeidere i regi Lions Norge.

Lions Norge har 470 lokallag og totalt 11.700 medlemmer. Lørdag 27. april skal hele landet bidra gjennom denne aksjonen som er øremerket arbeid for å bekjempe rusmisbruk blant unge.