VINK Norway leverer Plexiglas

VINK Norway AS leverer nå akryl fra PLEXIGLAS i sitt brede sortiment.

PLEXIGLAS produseres av Evonik i Tyskland og er kjent for sin høye kvalitet innen optikk og toleranser. Evonik satser stort på å utvikle nye kvaliteter og bruksområder for PLEXIGLAS, og besitter spisskompetanse innen LED-belysning og plater for optimal lysdiffusering. PLEXIGLAS har markedets beste sortiment innen for plater for belysning fra baksiden og kantbelysning.

Lim spesielt beregnet for liming av akryl er også en del av det fornyede sortimentet VINK Norway AS tilbyr. ACRIFIX har i mange år vært et kjent merke i akrylverdenen. VINK Norway AS lagerfører et utvalg av dette sortimentet.

Med et bredt sortiment og god fleksibilitet er PLEXIGLAS et meget godt tilskudd til VINK Norway AS sin konkurransekraft i det Norske markedet. Hele vårt lagersortiment av akryl byttes nå fortløpende ut til PLEXIGLAS, en prosess som vil gå over noen måneder.

VINK Norway AS leverer nå, i tillegg til standard klare og opale plater, også spesialkvaliteter som LED-plater, Satinice, Optical Hardcoat, Soundstop, Alltop, Resist m.fl.