Gi et hint

Norconsult Informasjonssystemer AS presenterer nå "Gi et hint". Dette er en mobilapplikasjon som tilbyr en enkel og intuitiv metode for å melde inn hendelser i ditt nærområde.

Du kan for eksempel rapportere hull i veien, manglende brøyting og strøing, skadet skilt, graffiti eller feil på gatelys.

Med Gi Et Hint gir Norconsulot Informasjonssystemer privatpersoner mulighet til sende kommunen direkte melding om skader eller hendelser som kommunen har ansvar for å ta seg av.

Kommunen får et hint om ulike hendelser som sendes inn via din smarttelefon. Du utfører dette enkelt ved åpne app’en Gi et hint, ta et bilde, velg en passende kategori og klikk på send inn. Du kan om ønskelig også legge til en kommentar for å beskrive sted eller bilde.

– Så enkelt er det! Ditt hint sammen med smarttelefonens GPS-koordinat blir sendt til Norconsult Informasjonssystemer som har systemer for å formidle meldingen videre til riktig kommune eller offentlig myndighet.
Kommuner kan abonnere på informasjon for å få opplysninger som sendes inn direkte inn i sine forvaltningssystemer. På denne måten får de raskt melding om feil og mangler, uten å tilrettelegge omfattende publikumsløsninger eller behandling i sine kundetorg, heter det i en melding fra selskapet.

Gi et hint introduseres på Norconsult Informasjonssytemers brukerkonferanse, ISY-dagene, 5. og 6. november på det nye Clarion Hotel & Congress i Trondheim.