Bravida med oppkjøp i Drammen

Bravida overtar aksjemajoriteten i elektrobedriften Ing Mosness Norstad AS, som har sitt hovedmarkedet i Drammensregionen.

Oppkjøpet styrker Bravidas posisjon i Drammen. Nyervervelsen sammen med eksisterende Bravidaavdeling i Drammen vil være slagkraftig, og et viktig bidrag i å bygge Bravida til å bli en betydelig aktør i Drammensområdet.

–Ing Mosness Norstad AS er et veldrevet selskap, med en solid markedsposisjon i sitt hjemmemarked. Oppkjøpet bidrar til å bedre vår posisjon i Drammensregionen ytterligere. Bravida skal være ledende der vi er, på de fagområdende vi tilbyr og kjøpet av Ing Mosness Norstad AS er derfor viktig for oss, sier administrerende direktør Eirik Frantzen i Bravida.

Ing Mosness Norstad AS har i dag 30 medarbeidere og en solid kundebase. Selv om selskapet nå blir en del av Bravida vil virksomheten fortsatt ha den samme organisasjonen og firmanavn.

– Selskapet vil etter hvert samarbeide mer med våre eksisterende enhet for å øke tjenestetilbudet både for deres kunder og for våre eksisterende kunder, sier Frantzen.

Ing Mosness Norstad AS hadde i 2011 en omsetning i størrelsesorden 49 MNOK.

– Det er to tydelige tendenser vi ser i markedet nå, den ene er ytterligere spesialisering og utnyttelse av moderne, tekniske løsninger. Den andre er et økende antall prosjekter der oppdragsgivere etterspør kompetanse og styrke. Med oppkjøpet er vi bedre i stand til å levere bedre på begge, sier regionsdirektør for Østlandet Tore Bakke i Bravida.

Bravida er i dag Norges største installasjons- og servicetjeneste-virksomhet innen elektro og blant de største på rør og ventilasjon.

Bravida har i dag i overkant av 2.000 medarbeidere i Norge og 8.000 ansatte i konsernet, som har virksomhet i Norge, Sverige og Danmark.