Harsco lanserer ny supportstruktur i Skandinavia

Harsco Infrastructure melder at reorganiseringen av deres europeiske aktiviteter, deriblant opprettelsen av ​​en ny supportstruktur for kunder i Skandinavia, snart er gjennomført.

Dette prosjektet, som forventes å være fullført medio 2012, vil gi et mer strømlineformet produktutvalg samt et distribusjonsnett som er utformet for å tilfredsstille kundenes behov.

Harsco Infrastructure har per 1. april 2012 stengt sine filialer i Skandinavia og sentralisert kjerneutstyret i store regionale knutepunkt, strategisk plassert i Europa. Skandinaviske kunder blir nå betjent av Harscos regionale representant, Kjell Fransson, og av Harscos filialer i Tyskland samt firmaets norske distribusjons- og servicepartner, Hansmark AS. I Danmark har Dansk Montage Supply A/S overtatt hele Harsco Infrastructures forretning med elementstøtter.
- De dramatiske endringene i markedsforholdene innebar at vi måtte justere forretningsdriften deretter, forklarer Kjell Fransson.

- Justeringen vil gi oss muligheten til opprettholde det høye servicenivået kundene forventer av Harsco, samtidig som vi reduserer kostnadene og forbedrer resultatene. Dette vil vi gjøre gjennom vårt felles servicesenter i Tyskland, hvor vi har godt utdannede, flerspråklige spesialister innen teknikk og logistikk som er i stand til å reagere raskt og profesjonelt på de skandinaviske kundenes behov.

- Vi vil også jobbe med vår distribusjons- og servicepartner, Hansmark AS, for å kunne yte service til våre norske kunder, samt med Dansk Montage Supply A/S, som vil levere elementstøtter i Danmark.
- Som en del av det internasjonale Harsco Infrastructure-konsernet kan vi oppnå global tilgang til tekniske muligheter, utstyr og ressurser. Vi kan dermed støtte våre kunder bedre ved å overføre disse ressursene fra en lokasjon til en annen.

Som eksempler på hvordan Harscos globale prosjektstøtte drar fordel av disse verdensomspennende ressursene, kan nevnes prestisjeprosjektet Vladivostok Bridge, som i øyeblikket er under oppføring, samt verdens høyeste bygning, Burj Khalifa i Dubai, hvor Harsco leverte teknisk støtte og utstyr til fundamentet.
- Ved å gjennomføre alle disse endringene har Harsco gjort sitt beste for å ta hensyn til medarbeiderne. En rekke medarbeidere overføres derfor til våre distributører og andre tilknyttede virksomheter, forklarer Fransson.