Skattum med nytt oppkjøp

Skattum Handel AS har inngått avtale om kjøp av aksjene i Løvbergsmoen Sag & Høvleri AS på Elverum.

Kjøpet gjøres gjeldende med virkning fra 01.01.2012. Virksomheten som eies og drives av Cato Flygind og Øyvind Gundersen er i dag profilert som Byggeriet, men vil nå profileres på linje med Skattum Handel sine øvrige butikker.

Cato Flygind og Øyvind Gundersen ønsker å videreføre den suksessrike bedriften sammen med Byggmakker Skattum og gleder seg til å fortsette i bransjen, nå med en sterk regional eier i ryggen, skriver Skattum Handel i en pressemelding.

- Løvbergsmoen Sag & Høvleri AS er en anerkjent bedrift med historie langt tilbake. Med fokus på kompetanse, kvalitet og service har bedriften opparbeidet seg en stor og lojal kundemasse. Gjennom samarbeidet med Skattum Handel AS, er målet at kundene skal oppleve økt tilgjengelighet av varer, informasjon, kompetanse, inspirasjon og mennesker, sier Stian Molstadkroken, leder i Skattum Handel.

Molstadkroken ser frem til å få med gjengen på Løvbergsmoen i ”familien”. Molstadkroken mener Cato Flygind, Øyvind Gundersen og de øvrige medarbeiderne, vil bidra med høy faglig kompetanse, lokalkunnskap og ikke minst et meget høyt servicenivå.

- Skattum Handel ønsker å være en langsiktig og forutsigbar bedrift og gleder seg til å bli en enda større aktør i Mjøsregionen, nå gjennom en avdeling også i Elverum. Elverum med omegn er et meget spennende område med et høyt forbruk pr. innbygger, store hytteområder i nærheten, og det er mange og gode bedrifter i regionen, sier Molstadkroken

Skattum Handel AS har i dag sju byggevarehus i Hedmark og Oppland med beliggenhet på Lillehammer, Hamar, Dokka, Gjøvik, Ringsaker, Raufoss og Leira. Videre eier Skattum Handel AS 34 % av Byggmakkerforretningene på Hønefoss og Gol. I tillegg har selskapet innkjøpssamarbeid med Byggsenteret Toten og Fosheim Sag. Det opprinnelige selskapet, O. E. Skattum AS ble stiftet i 1893 og eies i dag av fjerde generasjon, Ted Skattum.