Ny FFV-sjef med mye nytt på Våtromsdagene

Fagsjef Cato Karlsen tiltrer i disse dager stillingen som daglig leder av FFV.

Han overtar rollen etter nylig avdøde Lars Gulbrandsen.

Sannsynligvis er ny fagsjef ikke ansatt når VD12 gjennomføres, og derfor kommer Karlsen til å opptre både som daglig leder, fagsjef og møteleder. I den siste rollen får han støtte av Johnny Almvang.

Programmet for VD12 viser at mye faglig viktig har skjedd siden Fagrådet for våtrom (FFV),

i samarbeid med SINTEF Byggforsk, arrangerte sin fagkonferanse VD10. Programkomiteens formann, Fagsjef Cato Karlsen i FFV, og ansvarlig redaktør av Byggebransjens våtromsnorm (BVN),

i SINTEF Byggforsk, Nan Karlsson, har derfor laget et strengt og tettpakket fagprogram med fokus på de fremtidige positive konsekvenser av endringene.

Fra ”60.000,-rett i sluket” til ”våte drømmer om tørre bad”.

Totalt vil 14 innlegg over to dager, ved kompetente og engasjerende foredragsholdere, gi ca. 200 av Norges mer enn spesielt våtromsinteresserte mye å spørre om, tenke på og drøfte i tiden som kommer.

Arrangøren regner med atdet også blir en del frisk meningsutveksling i fruktpausene og under kveldstygging av Schweinehaxe, om eierskapstvisten til BVN, utmeldte forbund og Navarsetes grep fra 01.01.12. Interessant for mange vil nok også den nye, lille skriften i BVN, der det åpnes for at alle med våtromssertifikat kan inngå skriftlige avtaler om at de skal bruke BVN. Snart 24000 våtromsertifiserte er glade for dette, fordi det vil føre til økt etterspørsel etter, og bruk av BVN, der de kan få brukt sin fagkompetanse. Dette kan igjen stimulere til kompetansekjøp gjennom FFVs kurs og sertifisering og SINTEFByggforsks salg av BVN-abonnement.

Gulroten, som eksklusivt tilbys de 900+ Godkjente våtromsbedriftene, er at de nå vil være

de eneste med nok dokumentert formell kompetanse til å inngå skriftlige avtaler om bruk av BVN uten forbehold. Hvor stor denne fordelen vil vise seg å være, vil markedskreftene bestemme.

Det er fremdeles ledige plasser, også for noen ganske få utstillere.

Les mer her www.ffv.no og her http://www.linkevent.no/WebSite/?id=4260aac3-ac16-47af-b42e-1685d9dc3a7a&PageID=717