Lederskifte i Isola

Nils Agnar Brunborg fratrer som administrerende direktør i Isola Holding AS.

Han tiltrådte sin stilling 31. august 2009, midt i en periode med store krevende investeringer på flere av Isolas produksjonssteder. Han har i sin periode som daglig leder gjennomført en rekke forbedringstiltak i selskapet og gjennom det bygget et fundament som, etter flere krevende år, skal styrke Isolas posisjon i de markedene selskapet arbeider og sikre god og stabil lønnsomhetsutvikling fremover.

- Selv om en slik snuoperasjon er krevende har jeg hatt en flott tid i selskapet sammen med mange dyktige og engasjerte kollegaer. Vi har gjennomført betydelige forbedringstiltak som har skapt grobunn for ny vekst og resultatfremgang for selskapet. Men det er viktig at Isola fortsetter forbedringsarbeidet blant annet med utvikling av nye produkter og konsepter, mer effektiv produksjon og kostnadseffektive resepter. Med nye sterke konkurrenter både i Norge og på den nordiske arena er dette viktig for fremtidig lønnsomhet, sier Nils Agnar Brunborg i en pressemelding fra selskapet

- Nils Agnar har vært sentral i arbeidet med å omstille Isola etter flere utfordrende år. Hans bidrag har vært viktige i Isolas endringsprosess. Vi takker Nils Agnar for den innsats han har nedlagt for selskapet, sier styreleder Harald Tyrdal i Isola.

- Styret har samtidig gleden av å kunne meddele at de har konstituert Ketil Johansen som ny administrerende direktør. Ketil har vært ansatt som økonomidirektør siden januar 2010. Han har opparbeidet seg stor tillit både internt og blant eksterne samarbeidspartnere. Vi ønsker han og hans ledergruppe lykke til i det videre forbedringsarbeid, legger han til.

Styret vil også umiddelbart starte arbeidet med å rekruttere ny permanent administrerende direktør. Arbeidet ledes av et arbeidsutvalg nedsatt av styret i Isola.