OKK bygger i Mjøndalen

Arbeidergata 17 AS har inngått kontrakt med OKK Entreprenør AS om bygging av byggetrinn 2 i et nytt nærings- og boligprosjekt i Mjøndalen.

Dette byggetrinnet er i kontinuitet med byggetrinn 1 hvor OKK også er entreprenør.

Prosjektet utføres i totalentreprise og har en verdi på ca 78 MNOK. Arbeidene starter når KIWI flytter inn i byggetrinn 1 i april 2012. Eksisterende butikk rives hvor byggetrinn 2 kommer. Hele prosjektet skal være ferdigstilt 2. kvartal 2013.

Byggets areal er ca 5 200 m2 BTA, fordelt på parkeringskjeller, 1. etasje med næringsarealer, og 4 boligetasjer med til sammen 25 leiligheter. Når hele prosjektet er ferdig blir det 53 nye leiligheter og 2500 m2 nye næringsarealer i Mjøndalen hvor alt er solgt og leiet ut. Bygget tegnes av arkitektkontoret Halvorsen & Reine AS i Drammen.

Bygget ligger sentralt i Mjøndalen . Bygget gjennomføres med vanntett kjeller og flomsikring av 1. etasje. Plasstøpt og prefabrikerte løsninger, teglforblending av fasader kombinert med paneler av forskjellige materialer.

Vi er svært glade for dette oppdraget som vi forhandlet frem i kontinuitet med BT 1, og ser frem til et fortsatt godt og nært samarbeide med byggherren og dennes prosjektledere, sier Stig Berg, regionsleder i OKK Entreprenør AS.