Lunøe til OBOS

Jon-Erik Lunøe (49) er ansatt som ny daglig leder i OBOS Prosjekt AS. Han har sin første arbeidsdag 10. april.

Fakta om OBOS Prosjekt AS:

Det er et av landets største prosjekt- og byggelederfirmaer. Selskapet er i sin helhet eid av OBOS.

OBOS Prosjekt leverer prosjekt- og byggeledelse til alle typer byggeprosjekter innen nybygging og rehabilitering av boliger og næring.

Selskapet har spesialkompetanse innen områdene tilstandsvurdering og vedlikehold, rehabilitering og ombygging, betongrehabilitering, tilskuddsordninger, utemiljø og grøntanlegg, ENØK, energi og varmeanlegg, inneklima, miljø og ventilasjon, våtrom, bad og sanitæranlegg, samt nybygg.

OBOS Prosjekt er lokalisert i Oslo, Tønsberg, Hamar og Stavanger og har totalt ca. 60 medarbeidere.

OBOS Prosjekt er majoritetseier i Øyvind Moen AS med base i Oslo, og Østfold Prosjekt AS med base i Fredrikstad.

– Jeg har tidligere jobbet i NCC og Selvaag som begge er store, dyktige selskaper. Mine erfaringer med entreprenører, byggherrer og prosjektering tror jeg vil være en god ballast i den nye stillingen. Nå ser jeg fram til å gå inn i en spennende og utfordrende jobb med dyktige medarbeidere i et stort, fremgangsrikt og nytenkende konsern som OBOS, sier Jon-Erik Lunøe.

Konserndirektør for boligutvikling og eiendomsmegling Daniel Kjørberg Siraj, ser fram til å få Lunøe med på laget.

– Våre ambisjoner for OBOS Prosjekt er å være en attraktiv arbeidsplass, å kunne videreutvikle dagens tjenestespekter både innenfor bolig og næring og ha lønnsom vekst i alle regioner der OBOS er tungt representert. Jon-Erik Lunøe vil tilføre veldokumentert lederkompetanse, nettverk og bred erfaring fra bygge- og rådgiverbransjen. Dette vil bidra til at OBOS Prosjekt AS kan realisere sine vekstambisjoner.