Flere rekkehus og villaleiligheter i sjøkanten

Nå kommer det flere romslige rekkehus og leiligheter til salgs på Hundsund. Prosjektet ligger nær sjøen og får utsikt mot Koksabukta.

Arcasa Tun 2 består av 3 villaleiligheter med to enheter i hvert hus, sju rekkehus over tre plan og med stor terrasse, samt en lavblokk med totalt 18 enheter, ifølge en pressemelding fra Fornebu utvikling.

- Et trygt og sunt nærmiljø er viktige faktorer for trivsel. Helt unikt i prosjekteringen av Fornebulandet er ferdigstillelsen av all infrastruktur før bebyggelse av boliger. Resultatene av denne tankegangen begynner vi nå å se på Hundsund, sier salgsdirektør Christian Schøning i Fornebu Utvikling.

Disse boligene på Hundsund er tegnet av Arcasa Arkitekter, og det er valgt smarte løsninger med høy kvalitet.

- Vi har lagt mye tid og ressurser i utarbeidelse av dette området og lagt vekt på å skape en hyggelig småhusbebyggelse og varierende boliger. Gangveier, lekestativer og nærhet til sjøen gjør området helt unikt, sier Schøning.

Sentral beliggenhet
Leilighetene som nå legges ut for salg varierer i størrelse fra 47 km til 194 kvm i prisklassen 3,1 til 16,9 millioner. De største enhetene har fantastiske takterrasser med utsikt over Oslofjorden, og alle enhetene har uterom eller balkong.

- Beliggenheten på Arcasa Tun 2 er kanskje den aller beste på hele Hundsund. Solrikt og sydvestvendt, nær sjøen, men likevel svært sentralt, sier Schøning.

Varierte boliger
Leilighetsvillaene ligger i front på tun 2, med kun to enheter i hvert bygg. De syv rekkehusene er på henholdsvis 171 og 176 kvm er fordelt over tre plan, med en inntrukket 3.etasje med flott takterrasse.

Leilighetene i lavblokken varierer i størrelse fra 2-roms på 47 kvm til 4-roms på 194 kvm. Leilighetene er utformet med tanke på at beboerne skal ta størst mulig del i den fantastiske naturen området har å by på.

Deler av Fornebulandet er bygget ut og i 2011 ble det solgt 313 boliger til en samlet verdi på 1, 6 milliarder kroner. Det forventes fremover å selge mer enn 300 boliger i året fordelt på leiligheter, rekkehus og eneboliger i mange størrelser og prisklasser.