HENT bygger for Miele

Miele vokser i Norge, ognå bygger de nytt hovedkontor på Nesbru i Asker. Bygget blir også et utstillingsvindu for publikum og forhandlere.

Miele er en global leverandør av hvitvareproduktertil privat og profesjonell bruk. Med 639 millioner kroner i omsetning ble 2010 et rekordår for Miele i Norge. Nordmenns økende interesse for produktene gjør at selskapet vokser ut av sine nåværende lokaler på Rud, og trenger mer plass.

Mieles nye hovedkontor blir liggende sentralt og godt synlig på et høydedrag i Nesbruveien langs E18 i Asker. Bygget får et totalareal på 6500 kvm over fire plan. Miele har nylig tegnet kontrakt med HENT AS som entreprenør, og byggingen starter i disse dager.

I tillegg til å romme kontorer for cirka 70 av selskapets vel 110 ansatte, serviceverksted og reservedelslager og parkering, skal det fungere som utstillingsvindu for selskapets produkter.

- Det nye hovedkontoret blir et moderne signalbygg med god eksponering. Publikum og forhandleres interesse for nye produkter, matlagingskurs og temakvelder, gjør at vi har satt av hele 800 kvm til showroom, sier administrerende direktør Dag Steenfeldt-Foss i Miele i Norge.