Stillasentreprenørene satser friskt

Etter fjorårets suksess med Stillasdagene, inviterer Stillasentreprenørens Forening – SEF til Stillasdagene 2011 på Clarion Hotel Oslo Airport, Gardermoen 21.-22. september.

- Da vi gjennomførte konferansen i 2010 var vi usikre på interessen, men både utstillere og deltagere var samstemte i at konferansekonseptet fungerte. Derfor satser vi på samme opplegg også i år, opplyser Geir Gule, leder av programkomiteen. - Det er viktig for oss å få økt fokus på Stillasbransjens rammebetingelser og utfordringer, både når det gjelder den landbaserte virksomheten og innen offshore. Vi har flere utfordringer i forhold til regelverk, HMS, og ikke minst når det gjelder å styrke samarbeidet med våre oppdragsgivere, fastslår Gule.

- Hvordan kommer dette til uttrykk på høstens Stillasdager?

- Vi tror på dialog med myndigheter og kunder, og dette vil gjenspeile seg i programmet, lover Gule som i tillegg til et relevant konferanseprogram, har ambisjoner om å få med seg mange av sine leverandører som utstillere.

- Stillasbransjen har ikke hatt tradisjoner for å samles, og vi har frem til nå vært alt for lite opptatt av å vise frem hva vi kan og hva vi tilbyr av kompetanse, og utstyr. Sånn sett er Stillasdagene en unik mulighet for våre kunder til å bli bedre kjent med bransjen og hva vi tilbyr av løsninger, fremholder Gule.