BoligPartner inntar hyttemarkedet

BoligPartner lanserer 12 hytter pluss to anneks som passer inn i skog og fjell.

Hyttene varierer i størrelsen fra 60-150 kvm og er inndelt i seriene Tradisjon og Karakter.

– Våre hus er kjent for å være detaljrike noe også våre hytter er med sine spesialdesignede dekorelementer, forteller markedsføringssjef Gunn Furulund Haugen.

Godt utnyttet
– Det har vært en fornøyelse å utvikle BoligPartners første hytter, sier arkitekt Arnfinn Dammen.

– Jeg er meget fornøyd med hvor godt vi har klart å utnytte plassen i hyttene. Ta for eksempel Bukkespranget som har fått plass til tre soverom, bad, bod, stue, kjøkken og TV-stue på bare 85 kvm. Her er det seks sengeplasser pluss hems. Dette blir en populær modell, fremholder en fornøyd arkitekt.

Flaggskip
– Storstuggu er vårt foreløpige flaggskip. Her er det plass til en riktig storfamilie, med fem soverom, to bad, to badstuer, bod, garderobe tv-stue, og kjøkken/stue. Men det mest geniale med Storstuggu er at du ikke trenger å fyre opp hele hytta hvis kun mor og far tilbringer weekenden alene der. Vi har nemlig samlet fire soverom, tv-stue et bad og badstu i en fløy for seg, kommenterer markedsføringssjef Furulund Haugen.

I BoligPartner liker å skille seg ut så vel når det gjelder våre produkter som innen salgsmateriell. Selskapets huskatalog har fått flere priser, og man har også tenkt utradisjonelt når det gjelder vår hyttekatalog.

– Vi har ingen ferdigtrykte hyttekataloger på lager. På hjemmesidene våre velger kunden hvilke hytter de ønsker å ha med i en katalog, og dermed får hver kunde sin personlige hyttekatalog. Dette har vi gjort fordi kundene våre kan få bestemme selv. Det er fleksibelt og ikke minst miljøvennlig ved at vi sparer miljøet for unødvendig papirforbruk, avslutter Gunn Furulund Haugen.