Mestergruppen overtar Heimdal Sag

Mestergruppen kjøper aksjene i Heimdal Sag AS, og etablerer seg med dette med virksomhet i Trondheim og Midt-Norge.

Overtagelsen av selskapet beregnes å skje i februar etter at kjøpet er godkjent av konkurransemyndighetene

Mestergruppen har i sin strategi en målsetting om å videreutvikle muligheten for å kunne forsyne sine kunder med direkteleveranser og suppleringsleveranser av byggevarer, inklusiv tjenester som forenkler hverdagen til proffkundene. Dette innebærer økt tilstedeværelse i flere deler av landet, økt servicegrad og tilgjengelighet på varer lokalt der hvor byggeprosesser pågår. Heimdal Sag representerer således et nytt knutepunkt for innfrielse av selskapets strategi og ambisjoner. Virksomheten vil fortsatt bli drevet fra de samme lokaler som tidligere i Industriveien 1 på Heimdal.

Heimdal Sag har lange og gode tradisjoner i Trondheimsmarkedet, og har under Bjørn Grenstad sin ledelse involvert seg i flere deler av byggebransjens verdikjede. Det er handelsvirksomheten i Heimdal Sag Gruppen som nå overtas av Mestergruppen og Heimdal Sag AS vil for fremtiden bli profilert som Byggeriet Heimdal Sag og inngå som medlem i Byggeriet-kjeden.

Mestergruppen har fra før en betydelig omsetning i Midt-Norge til huskjedemedlemmer i Mesterhus og Systemhus, så vel som til de samarbeidende huskjedene for Mestergruppen, nemlig Norgeshus, Idéhus, Vestlandshus, Håndverkshus og Håndverksmur.

Mestergruppen vil nå kunne forsyne eksisterende kunder med suppleringsleveranser og tjenester i et interessant, men konkurranseutsatt marked. Selskapets kostnadseffektive driftskonsept i kombinasjon med et høyt totalvolum vil innebære konkurransedyktige priser og betingelser. Virksomheten vil være fokusert mot proffmarkedet og distribusjon av byggevarer, men alle tidligere og nye kunder vil selvfølgelig være velkommen til en fagprat og god handel.

Heimdal Sag Gruppen har foruten byggevaresalg drevet betydelig prosjektutviklingsvirksomhet, en virksomhet som tenkes videreutviklet i et nært samarbeid med Mestergruppens øvrige selskaper. Heimdal Sag Gruppen disponerer betydelige tomteområder som skal utvikles og utbygges i årene som kommer.