Boligpartner flytter til Hamar

Tirsdag 14. september 2010 ble en merkedag i BoligPartners historie. Da åpnet ordfører Einar Busterud BoligPartners nye hovedkvarter på Tjuvholmen.

- Atter en gang har Hamar kommune fått en landsdekkende aktør innen husbransjen. Det er med stor glede jeg ønsker BoligPartner velkommen til Hamar kommune og med disse ord erklærer jeg hovedkontoret for åpnet, sa ordfører Einar Busterud.

Ansatte, forhandlere, leverandører og samarbeidspartnere var samlet til åpning i BoligPartners nye hovedkontor på Tjuvholmen. BoligPartner AS har flyttet sitt hovedkontor fra Nydal i Ringsaker kommune til moderne, flotte og tidsriktige lokaler på Tjuvholmen. BoligPartner AS er en av de største husleverandørene i Norge og har i dag 58 salgskontorer fra Arendal i sør til Sortland i nord.

På hovedkontoret på Tjuvholmen arbeider i dag 53 personer fordelt på avdelingene økonomi/administrasjon, markedsføring, logistikk, prosjektering og areal/arkitekt.

- BoligPartner AS er den husleverandøren i Norge som har samlet det største fagmiljøet på en plass, forteller adm.direktør Gunnar Wedvik. - Vi ser helt klart at det er et sterkt konkurransefortrinn for oss å ha denne kompetansen i eget hus i stedet for å kjøpe den eksternt.