Bravida kjøper seg opp i Narvik

Bravida kjøper elektrovirksomheten Brødr. Berg i Narvik. Gjennom oppkjøpet blir Bravida den største tekniske installasjons- og servicetjeneste-virksomheten i regionen.

– Bravida skal være ledende der vi er, på de fagområdende vi tilbyr. Både Bravida og Brødr. Berg har hver for seg vært for små i Narvik-regionen. Gjennom oppkjøpet av vi fått en riktig størrelse og posisjon i Narvik, sier administrerende direktør Eirik Frantzen i Bravida.

Den nye Bravida-organisasjonen i byen får i underkant av 40 ansatte.

– Vårt mål er at vi som et selskap skal være en enda mer komplett tilbyder av tjenester i Narvik, og kunne ta på oss oppdrag vi hver for oss ikke har vært konkurransedyktige på, sier Frantzen

Bravida er i dag Norges største installasjons- og servicetjeneste-virksomhet innen elektro og blant de største på rør og ventilasjon.

– Oppkjøpet av Brødr. Berg er en del av vår regionale vekststrategi. Nasjonalt ser vi primært på ytterligere vekst innen rør og ventilasjon, enten ved å bygge opp solide enheter der vi allerede er eller kjøpe opp en nasjonal aktør, sier han.

Bravida har i dag i overkant av 2.000 medarbeidere i Norge og 8.000 ansatte i konsernet, som har virksomhet i Norge, Sverige og Danmark. I løpet av det siste halvannet året har selskapet økt andelen service-oppdrag vesentlig.

– Vi er godt posisjonert og organisert for både dette kvartalet, og for den veksten vi antar vil komme frem mot nyttår på større prosjekter, sier Eirik Frantzen.