Kjente NTNU-ere sender videohilsener

Kjente, og mindre kjente, nordmenn med bakgrunn fra NTNU sender videohilsener til universitetet som runder 100 år nå i september.

I forbindelse med hundreårsfeiringen har universitetet opprettet en videovegg (www.ntnu.no/2010/hilsener) som etter hvert skal fylles med gode minner og hilsninger til jubilanten.

Dagens videohilsen på denne nettsiden kommer fra RBK-spiller Fredrik Winsnes, som ved siden av toppfotballen har utdannet seg til lege ved NTNU. Det er også publisert åtte andre videosnutter med blant andre kunstneren Håkon Bleken, Sintef-direktør Unni Steinsmo, bokseren Lotte Lien og Accenture-sjef Nils Øveraas. Fram til 100-årsdagen 15.september blir det lagt ut en ny video hver dag.

Videoveggen er i utgangspunktet åpen for alle som har lyst til å gratulere NTNU. Det eneste som kreves er man gjør et opptak med seg selv, legger dette ut på YouTube og sender lenka til info@info.ntnu.no (NTNUs informasjonsavdeling). Dermed er man med i konkurransen om plass i videogalleriet. De tre beste innsendte videoene premieres med den nye boka "Turbulens og tankekraft. Historien om NTNU."

Videosnuttene med kjente NTNU-ere er produsert av firmaet Hjernestorm AS.