Nye avstandsmålere fra Leica

Instrumentcompaniet AS introduserer nå 3 nye avstandsmålere i Leica DISTO-serien.

Disto serien er multifunksjonelle instrumenter som garanterer enkle, hurtige og pålitelige målinger.

Leica DISTO D3a måler avstander med absolutt nøyaktighet (±1 mm). Instrumentet måler forbi hindringer og bestemmer vinkler hurtig og nøyaktig. Den innehar ”Power range teknologien” som muliggjør målinger på opptil 100 m, med sikteplate. Med den integrerte helningssensoren kan man også foreta horisontale avstandsmålinger. En annen sensor registrerer lysforholdene og slår på lyset på skjermen og tastaturet automatisk. D3a kan altså benyttes også i mørket.

Leica Disto D3a BT er en annen versjon av samme måler, men da med integrert Bluetooth overføring. Med den medfølgende programvaren sikrer man at måleresultater overføres til en PDA eller PC, raskt og enkelt. D3a BT innehar for øvrig alle andre egenskaper tilsvarende D3a.

Leica Disto DXT er kanskje nyheten alle håndverkere har ventet på! Dette er en avstandsmåler (±1,5mm) som er enkel i bruk, og som innehar de mest nødvendige funksjonene. Disto DXT er kapslet inn i et robust, støtsikkert (tåler fall fra 2m) og vann/støvtett skall (IP65). Skulle instrumentet bli tilsølt, skyller man den bare under rennende vann.

Alle modellene leveres komplett med bæreveske, håndreim, batterier og norsk brukermanual.