Ny Volkswagen Transporter

Mer komfort, bedre miljøprofil, mer avansert teknologi og gunstige priser. Nye Volkswagen Transporter er kommet.

Både komfort og utstyrsnivå i Volkswagen Transporter er forbedret i den nye Transporter. Klimaanlegg, elektriske speil og vinduer, girskiftindikator og ESP med bakkestartassistent er blant standardutstyret.

For første gang i dette segmentet tilbys også DSG dobbeltclutch girkasse som et alternativ til manuell girkasse. 4Motion firehjulstrekk kan fås i kombinasjon med begge girkassene.

De fire motoralternativene i den nye Volkswagen Transporter er basert på en toliters TDI dieselmotor. Alle motorversjonene har CommonRail innsprøyting og byr på krefter fra 84 til 180 Hk, som i denne bilen tilsvarer et dreiemoment fra 220 til 400 Nm.

De nye motorene i Transporter har et forbruk som er redusert med inntil 0,2 liter per mil, avhengig av valgt girkasse. Det betyr også reduserte CO2-utslipp over hele den nye modellserien. CO2-utslippet er redusert med opptil 19 prosent og den gunstigste motoren i denne arbeidshesten har et utslipp som er kommet ned på 190 gram per kilometer.

Designen er også fornyet og bringer Volkswagen Transporter inn i det formspråket vi kjenner fra de øvrige nye Volkswagen-modellene. Særlig i fronten er slektskapet med familiemedlemmene tydelig, men også den tydelige horisontale linjeføringen er en iøynefallende del av Volkswagens designlinje.

Rimeligste Volkswagen Transporter koster nå 281.080 kroner inklusiv mva. Dette er en bil med tre seter og en toliters CommonRail dieselmotor på 84 Hk. En lang versjon med 180 Hk, DSG-girkasse og 4Motion har en startpris på 423.290 kroner inklusiv mva. Den nye Transporter kan nå prøvekjøres hos nærmeste Volkswagen-forhandler.