Vårens viktigste eventyr

Tusen takk til alle som kom til Byggedagene. Takk også til sponsorer og andre som har gjort dette maratonarrangementet mulig. Vi takker alle foredragsholdere og vi takker BNL og EBA. Ikke minst må jeg takke alle mine medarbeidere i Byggeindustrien som virkelig har stått på for å gjøre dette arrangementet til en suksess. Takk til programkomite og jury som har gjort en kjempejobb. Takk også til folkene på Radisson SAS Plaza hotell som virkelig legger opp til at alle skal trives.

Neste arrangement blir 10. og 11. mars i 2010. Det blir det tiende i rekken som arrangeres på Plaza. Byggedagene og ByggeGalla-arrangementet har blitt et begrep. Det er i særklasse det arrangementet som samler flest ledere fra ulike ståsteder i byggenæringen.

Vi er åpen for at også andre medspillere kan komme på banen. Det er mange som har ulike arrangementer/konferanser som nå sliter med å få nok deltakere og med inntjeningen. Ved å legge slike samlinger til Byggedagene kan alle få en vinn vinn-situasjon. Bredden kan bli større - og kvaliteten på arrangementet kan økes ytterligere.

Tidligere har også noen av byggenæringens organisasjoner lagt styremøter og andre samlinger til Byggedagene. Da har man kunnet delta i det store fellesskapet samtidig som man har kjørt sine egne saker i tilstøtende møterom.
I en tid hvor alle må tenke kostnadseffektivt mener vi at dette bør være en god tanke.

Ellers nok en gang - Gratulere til alle prisvinnerne.

På bygg.no ligger det ute en rekke saker fra Byggedagene og fra ByggeGalla-arrangementet. Det ligger mange bilder og vi har også flere innslag på Bygg-TV. De fleste foredrag ble sendt live på bygg.no. De kan hentes opp igjen ved å gå inn på denne saken -

http://www.bygg.no/id/42766