Rekordtrafikk på bygg.no

- Vi setter nye besøksrekorder hver eneste dag på bygg.no og våre andre nettsteder. Det er selvsagt finanskrisen som nå daglig slår inn i byggenæringen - og det resulterer i permitteringer, oppsigelser og konkurser. Det blir mange nyhetsoppslag, sier sjefredaktør Per Helge Pedersen.

- Vi får inn opplysninger fra en rekke kilder - og ingen er vel bedre oppdatert enn Byggeindustrien og bygg.no. I tillegg følger vi opp med en rekke kommentarer. Vi har også bakgrunnstoffet som er nødvendig. På nettet kan vi måle trafikken time for time. Vi merker nå økning i trafikken til alle døgnets tider.

- Vi følger utviklingen nøye - og er det noen som har tips så send dem inn til oss. Det vi spesielt er opptatt av nå er å få en oversikt over alle bygge- og anleggsprosjekter som kan igangsettes på kort varsel. Det vil si at det ikke trengs lang planleggingstid før man setter spaden i jorden. Er det noen som vet om slike prosjekt - så send en melding til php@bygg.no

- Vi vil i de neste dagene følge opp også med kommentarer og innslag på bygg-tv. I kveld la vi ut en aktuell kommentar fra vår egen sjefredaktør.
http://www.bygg.no/id/31717?clipid=141

- Vi har også stor trafikk både på www.bygg.no/forbruker og på www.hage.no

-  På hagesiden kommer nå en rekke nye filmer som vårt hageteam produserer. I dag ble det lagt ut en film om julestjerner -
Se her: http://www.bygg.no/id/31717?clipid=140

- Dette viser også spennvidden i virksomheten. Vi er ellers snart ferdig med en ny utgave av Byggeindustrien. Og i motsetning til mange andre mediebedrifter har vi solgt langt over budsjett hva annonser angår til denne utgaven, sier Pedersen.