Skaper liv og røre i rørmarkedet

Han Oluf skal bidra med humor og galskap når rørleggerkjeden Rørkjøp flagger ny offensiv satsing.

- Aldri har stemningen vært så god, medlemmene så mange og overskuddet etter skatt så høyt, sier adm. direktør Frank Olsen i Rørkjøp som mener han leder Norges minst byråkratiske, mest demokratiske og samtidig største rørleggerkjede. 24-25 april er kjeden klar for sitt niende årsmøte som arrangeres på Gardermoen.

Kjedesjef Olsen har et nøkternt positivt på fremtiden.

- Med 230 medlemmer på plass og mange som vurderer overgang til vår kjede, er årets mål at 50-75 nye rakryggede selvstendige rørleggere tar valget for å nyte godt av godene de får ved å være en del av fellesskapet vi representerer, fremholder han.

I tillegg til generalforsamling og årsmøte blir det en miniutstilling hvor et 20-talls av leverandørene viser frem siste nytt innen alt fra baderom til verktøy.

Samlingen får en god start med selveste Arthur Arntzen på scenen. Han er mest kjent som Oluf, men her møter vi Arntzen som seg selv, den gode foredragsholderen som forteller om humor i arbeidslivet, mellom kolleger og til kunder.

- Jeg kan love humor og galskap med Arthur Arntzen. Vi skal også ta opp dypt alvorlige saker som vil befeste og styrke Rørkjøps posisjon i markedet ytterligere og gjøre oss mer synlige. Det er gjort mye godt grunnarbeid som medlemmene nå får presentert. Det vil bli lagt frem saker som vil styrke Rørkjøps posisjon i VVS-markedet i tiårene som kommer, sier kjededirektøren.

Rørkjøp er kjeden for den frittstående og dyktige lokale rørleggeren. Kjeden er heleid av medlemmene, og har ingen bindinger til eksempelvis grossistleddet. Og heller ingen medlemsavgift. Omsetningen i fjor nådde ca 400 millioner kroner med et hyggelig overskudd.

- Vi skiller oss klart fra de andre ved at det er medlemmene som stiller krav til oss som kjede ved å gjøre en god jobb rundt support og innkjøpsbetingelser. Hos oss er det medlemmene som stiller krav, og alt er basert på frivillighet fra medlemmenes side. Rørkjøpere er frittstående, selvstendige rørleggere som har fokus på kunden og ikke grossistens profitt. Vi tilbyr de samme gode betinger som de andre kjedene, men trer ikke noe over hodet på rørleggeren, avslutter kjedeleder Frank Olsen.