Klart for ny utleiekonferanse

Under parolen ”Bransjen tar ansvar” inviterer Norsk Utleieforening til ny konferanse på Thon Hotell Oslo Airport Gardermoen torsdag 7. februar og fredag 8. februar 2008. 

- Vi har satt sammen et program som bør interessere våre medlemsbedrifter, leverandører og alle som er interessert i utleiebransjen, sier styreleder Ove Lunde. Sammen med programkomiteen lover Lunde deltagerne to innholdsrike og matnyttige dager.

Norsk Utleieforening ble etablert for to år siden og har som mål å samle flest mulig av aktørene i utleiebransjen som medlemmer.

- Skal vi lykkes i å utvikle oss som bransje er det viktig at vi har et forum som kan ivareta våre felles rammebetingelser, og ikke minst bidra til at utleiebransjen blir mer synlig som en viktig aktør i byggenæringen. Utleiekonferansen er sånn sett en viktig arena hvor vi kan vise hva bransjen står for og representerer av små og store aktører, sier Ove Lunde til Bygg.no.

Årets utleiekonferanse presenterer et variert program med mange spennende forelesere og programposter. Deltagerne vil blant annet høre sjeføkonom i NHO, Tor Steig og BI-professor Torger Reve, snakke om utleiebransjens fremtidige muligheter i byggenæringen. Den profilerte miljøkjemperen Kurt Oddekalv, vil garantert fyre av noen brannfakler når han snakker om morgendagens miljøutfordringer, og mindre krutt blir det heller ikke når Byggeindustriens sjefsredaktør Per Helge Pedersen på tampen av første dag slippes løs i fri dressur med et skråblikk på utleiebransjens aktører.

- Vi har bygget opp med et program med dyktige eksterne og interne foredragsholdere, lover Ove Lunde, som blant annet ser frem til å høre to kunder, Jon-Erik Lunøe fra Selvaagbygg og Kyrre Olaf Johansen fra Mesta komme med sine krav og forventinger til utleieaktørene.

- Årets konferansen samler et stort antall utstillere fra bransjens leverandører. – Hele konferansen med utstilling, plenumsprogram og festmiddagen torsdag kveld gjennomføres i samme sal, opplyser Lunde.