To-i-en fra Panasonic

Med den nye EY7542 kombitrekkeren introduserer Panasonic et verktøy som inkluderer to verktøy i ett.

Brukeren kan velge mellom drillmodus med momentkontroll eller slagmodus med slagmekanisme. Dette gjør det mulig å dekke flere applikasjoner med ett verktøy.

Ulike funksjoner

De to ulike modusene kan velges ved hjelp av en bryter på toppen av drillen. I slagmodus yter slagmekanismen en kraft på 140Nm som gjør det enkelt å skru inn skruer opp til Ø7,5mm eller bolter opp til Ø10mm. For enklere skruing i myke materialer, slik som tre, kan momentkontrollen brukes i drillmodus. Hele 21 momenttrinn gir følsom momentutkobling opp til 4,4 Nm.
I momentinnstillingens borposisjon er kraften 14Nm. Standard ¼" sekskantet bitholdere kan settes direkte inn i maskinens låsbare chuck.

EY7542 er det perfekte verktøyet for håndverkere med ulike bruksområder. Verktøyet viser sitt fulle potensial ved montering av dører, vinduer og ventilasjonsanlegg samt for rørleggere eller elektrikere.

Sofistikert batteri teknologi

To 3,0Ah Kobolt Litium-ion batterier er standard og sikrer med sin høye kapasitet lang bruks- og levetid. Hvis batteriene lades ut, kan laderen (for alle batterier 7,2 - 28,8V) lade dem på maks 50 minutter. Kobolt Litium-ion batteriene er basert på Panasonic Solid Solution teknologien (PSS), en egenutviklet teknologi for oppløsning og herding av nøkkelkomponentene i batteriet, slik som kobolt og nikkel. Dette forbedrer sikkerheten og påliteligheten betraktelig i tillegg til å gi bedre ytelse sammenlignet med magnesium litium batterier.

I tillegg til optimal batterilevetid gir cellesensorer bedre sikkerhet, pålitelighet og levetid. I motsetning til kontroll av hele batteripakken, bruker "Revolithium" en individuell overvåkning av hver enkelt celle for å sikre optimal kontroll. Skade på batteriet unngås med at overlading, utlading og overoppheting forhindres. Systemet slår av strømmen til motoren før batterispenningen blir for lav eller temperaturen øker til farlige nivåer. Det vil i slike tilfeller lyse en lampe på verktøyets kontrollpanel for å varsle brukeren.