Rekordår for Norconsult

2006 ble et rekordår for Norconsult-konsernet både med henblikk på omsetning og driftsresultat.

Norconsult-konsernet hadde en omsetning på 1210 millioner kroner, som innebærer en omsetningsvekst på 28 prosent i forhold til 2005. Driftsresultatet ble på 105 millioner kroner.

– Vi har innfridd mange av de strategiske mål vi satte oss for noe år siden, men i rådgiverbransjen finnes det ingen endelige seire, skriver administrerende direktør John Nyheim i Norconsult i årsberetningen.

– Skal Norconsult holde sin posisjon som landets ledende rådgivermiljø, må vi hele tiden være underveis mot nye mål: på søken etter de beste medarbeiderne, de beste løsningene for våre kunder og ikke minst evne å dele kunnskap og erfaring på tvers av faglige og geografiske skillelinjer, legger han til. Gjennom organisk vekst, etablering av ny virksomhet og 9 oppkjøp har Norconsult i 2006 målbevisst utvidet sitt tjenestespekter og sin kapasitet ytterligere, både ved hovedkontoret og ved en rekke av de øvrige kontorene.

Selskapet har fortsatt vekstambisjoner framover, og vi ser vekst som et sunnhetstegn og en nødvendighet for et selskap som skal betjene et konkurranseutsatt marked i stadig utvikling.

Overtakelsen av virksomheten i GF Konsult AB i Sverige 1. januar 2007 representerer ifølge Nyheim et viktig steg i arbeidet med å utvikle Norconsult til også å bli en betydelig nordisk aktør.