Eili Vigestad Berge. Foto: Mustad Eiendom

Blir direktør for bærekraft og samfunnskontakt i Mustad Eiendom

Eili Vigestad Berge blir for direktør bærekraft og samfunnskontakt i Mustad Eiendom.

Hun skal blant annet styrke arbeidet med bærekraft inn mot byutviklingsprosjektet Lilleakerbyen. Mustad Eiendom har satt i gang plangrunnlag for utvikling av Lilleakerbyen, et areal like stort som Bjørvika og Sørenga til sammen. Planene omfatter utvikling av cirka 2.000 boliger, kontorbygg, hotell, handel og servering, kultur og fritidstilbud, totalt cirka 530.000 kvadratmeter, skriver Mustad Eiendom i en pressemelding.

Berge er utdannet cand.mag. fra Universitetet i Oslo, og har en Master i Communication Studies fra University of Brighton. Hun hat blant annet vært prosjektleder for FutureBuilt, leder for konseptutvikling i Bane NOR Eiendom og politisk rådgiver i Venstres stortingsgruppe innen områdene energi, miljø, klima, transport og kommunikasjon.
- Jeg er imponert over planene Mustad Eiendom har for Lilleakerbyen, der de viser stor vilje og motivasjon for å skape en fremtidsretta transformasjon av området. Slik jeg ser det, har Lilleakerbyen potensiale til å bli et forbilde for grønn byutvikling, og jeg ser fram til å bidra i dette arbeidet, sier Berge.
- Vi har vært offensive i søket etter rette person til denne nyopprettede stillingen som direktør for bærekraft og samfunnskontakt, og er derfor svært fornøyd med å få på plass Eili. Hennes bakgrunn er imponerende, med både en bredde og relevans i erfaring som har stått helt øverst på vår ønskeliste, sier Olav Line, administrerende direktør i Mustad Eiendom i meldingen.