Torgeir Grønsberg blir administrerende direktør i Backe Romerike fra 1. mars. Foto: Backe

Lederskifter i Backe

Torgeir Grønsberg (33) blir administrerende direktør i Backe Romerike fra 1. mars. Øystein Nordal, som er administrerende direktør i Backe Romerike i dag, går over til tilsvarende stilling i Martin M. Bakken.

Øystein Nordal. Foto: Backe

- Nordal har gjennom sine åtte år som leder i Backe Romerike utviklet selskapet til å bli en sterk aktør med stor suksess i sitt marked, skriver Backe i en pressemelding.

Nordal har tidligere hatt tilsvarende stilling i Backe Oppland og vært driftssjef i Martin M. Bakken. Nå vender han tilbake til hjemfylket.

- Jeg har hatt åtte fine og givende år hos Backe Romerike sammen med en fin gjeng. Nå ser jeg frem til å jobbe i det området hvor jeg bor. Martin M Bakken er et solid firma med mange dyktige medarbeidere, sier Nordal i meldingen.

Grønsberg har lokal tilhørighet og bor på Kløfta, bare noen steinkast fra kontoret til Backe Romerike. Han er tidligere glassmester og begynte sin karriere i Backe Romerike i 2012 som sommerstudent ved siden av ingeniørstudiene. Han har gått gradene fra prosjektingeniør, anleggsleder og prosjektleder før han nå tiltrer stillingen som administrerende direktør. Han ser frem til nye utfordringer.

- Jeg ser virkelig frem til å samarbeide enda tettere med ledelsen i Backe Romerike for å utvikle oss videre og for å bevare vår posisjon som en foretrukken samarbeidspartner på større byggeprosjekter. Øystein Nordal etterlater seg et solid fundament som vi skal bygge videre på sammen med alle våre fantastisk dyktige ansatte, sier Grønsberg.

- Med Torgeir som en ny og ung leder for Backe Romerike viser at satsning på intern lederutvikling og mulighet for videreutvikling av unge og fremoverlente ansatte er viktig for å utvikle oss videre, sier Asle Randen, administrerende direktør i Backe Entreprenør AS.

- Svein Tollersrud trer av som administrerende direktør i Martin M. Bakken etter å ha ledet selskapet i over 20 år og oppnådd svært gode resultater i tillegg til å ha vist stort engasjement for lokalsamfunnet. Tollersrud vil fortsette med andre oppgaver i Backe, skriver selskapet i meldingen.

- Jeg er sikker på at lederskiftene vil styrke både Backe Romerike og Martin M. Bakken, og at Torgeir og Øystein får nye og spennende utfordringer å ta fatt i. Jeg er også glad for at Svein vil være med oss enda ett par år i en rolle i Backe der vi kan dra nytte av Sveins lange erfaring for å bli enda bedre, sier Randen.