Gruppeleder vann og avløp

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16.000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Tilgjengelige og engasjerte mennesker er vår kjernevirksomhet. I møte med krevende prosjekter utvikler vi kontinuerlig vår kompetanse og løfter taket for hva vi kan få til sammen med våre kunder.

FirmaSweco Norge
FylkeAkershus
StedLillestrøm
Søknadsfrist02.09.2019

Er du en strategisk og inspirerende gruppeleder?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren en person som både er imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Sikre vann- og avløpstjenester er helt avgjørende for at fremtidens byer og samfunn kan fortsette å vokse. Swecos eksperter sørger for at anlegg for vannbehandling og avløpsrensing leverer rent vann og tar hånd om avløpsvannet for millioner av mennesker hver dag. Vi har en flerfaglig tilnærming til et hvert prosjekt og sørger for at hensynet til økonomi, miljø og mennesker blir ivaretatt på en helhetlig måte.

Vi søker etter deg som ønsker å ta en aktiv rolle i å videreutvikle et allerede sterkt fagmiljø innenfor VA faget på Lillestrøm. Vi ser spesielt etter en person som har noen års erfaring og god evne til å bygge relasjoner. Det vil også være nødvendig med en god faglig forankring. Våre prosjekter spenner fra tidligfase-utredninger til detaljprosjektering og utarbeidelse av anbudsgrunnlag. Det er fokus på et tett samarbeid med våre kunder for å finne kreative, bærekraftige og forretningsmessige løsninger på deres problemstillinger.

Hos oss vil du utvikle deg. Som leder får du personal- og resultatansvar for hele gruppen, og du blir en del av enhetens lederteam. Det er derfor viktig å vise engasjement og stabilitet, også i krevende situasjoner. Som gruppeleder VA i Sweco Lillestrøm jobber du sammen med dyktige rådgivere i et utviklingsorientert og ambisiøst miljø. Vi søker deg som liker å ta ansvar og får ting til å skje, men som også er flink til å samarbeide og motivere andre.

Dine viktigste arbeidsoppgaver omfatter

  • Delta aktivt i utvikling og strategisk arbeid.
  • Ansvar for markedsaktiviteter, tilbudsarbeid og kunderelasjoner.
  • Gjør avtaler, gjennomfører kundemøter og skaffer prosjekter.
  • Ansvar for ressursplanlegging.
  • HMS-ansvar for medarbeidere.

Dette kan du

  • Du har lederegenskaper og en genuin interesse for å lede andre.
  • Du er sivilingeniør eller ingeniør innen VA.
  • Du bidrar med kreative og bærekraftige løsninger.
  • Du er utpreget forretnings- og kundeorientert.

Søknader vurderes fortløpende.

Kontaktpersoner:

Kirsti Hanebrekke

Avdelingsleder VA

96627872

Søk stilling

Vis flere stillinger: