Årets Selger: Kjell Inge Søvik og Bjørn Martin Bakkebø.Årets Byggeleder: Bjørn Arvid Larsen og Reidar Bjerke.Årets Prosjekt: Geir Kjenner, Linn Holand, Tarjei Ellefsen, Andreas Holand, Bjørn Holand, Øystein Heggedal, André Sørlie.Årets Medlemsbedrift: Geir Kjørum, Thomas Kristoffersen, Morten Moe, Bent Tetlie, Eirin Benjaminsen.Årets Leverandør: Fredrik Tjernes, Kjetil Brune Gjertsen, Kristian Ose Silseth, Bård Ludviksen, Stine Hansen.Årets Blinker: Ellen Myhre, Bjørn Holand, Jorun Frøyse.

Blink Hus arrangerte fagmesse

Tradisjonen tro arrangerte Blink Hus sin sommerfagmesse i Tønsberg. Cirka 180 deltakere var med over tre dager.

Innledende dag bestod av tre ulike fagforum for daglig ledere, byggeledere og selgere. På dag to avholdt kjeden boligkonferanse for alle deltagere. Kjededirektør Geir Kjørum åpnet konferansen med å fortelle medlemmene om veien videre.

- Det er forandringens tid og den setter helt nye krav til oss både teknologisk, men også i gjennomføring, sier Kjørum. Francois Elsafadi holdt et foredrag om «Orkesteret – hvilket intrument spiller du på?». Torbjørn Larsen og Lars-Fredrik Forberg loset deltagerne gjennom hvilket teknologisk paradigmeskifter vi står overfor både når det gjelder kundereiser og boligutvikling. Konsernsjef i Mestergruppen Mikkel Sandvik fulgte opp med hvilket ansvar vi alle har fremover med å skape bærekraftighet i bransjen og som involverte individer. Per Jæger avsluttet konferansen med fokus på nye innleieregler, tekniske forskrifter, men også viktigheten av seriøsitetsarbeid.

Boligkonferansen gikk sømløst over i en og en halv dag med messe hvor 38 leverandører møtte deltagerne med oppdatert informasjon og hvordan man best kan samarbeide fremover.

Dagen ble avsluttet med festaften og prisutdelinger på Jarlsberg Flyplass/ konferansesenter.

Følgende priser ble delt ut:

Årets Selger - Kjell Inge Søvik/ Blink Hus Dale Malo.
Juryens begrunnelse:
«Han har gjennom alle år vært lojal, og en god ambassadør for Dale Malo og Blink Hus kjeden, og har i stor grad bidratt til den kjennskap og anerkjennelse vi har i vårt marked. Han har prestert på et meget høyt nivå i 20 år, med godt salg og god lønnsomhet i prosjektene. Samtidig kommuniserer han godt med kunden, noe som gir svært fornøyde kunder. Med høy faglig kompetanse overleverer han delvis ferdig prosjekterte løsninger til byggeleder og sørger for smertefrie overganger til produksjon. Stadig på jakt etter nye blinkskudd, har han et stort nettverk og har solgt hus og hytter til flere generasjoner i hele sitt salgsdistrikt.»

Årets Byggeleder – Bjørn Arvid Larsen/ Blink Hus Byggkompaniet Østfold
Juryens begrunnelse:
«Vinneren har gjennom årene vokst seg solid inn i rollen som byggeleder. Han behandler tømrerne på en fin ,hyggelig og tydelig måte. Han leverer gode byggeprosesser med god lønnsomhet - flink til å få betalt for tillegg. Er også fokusert på å tilegne seg all relevant faglig kompetanse. Han kommer fra byen hvor det meste "årnær sæ".

Årets Prosjekt – Skolegata/ Nedre Bjørntvedt, levert av Blink Hus Telemarkhus, Skien
Juryens begrunnelse:
"Prosjektet har vist god lønnsomhet. Boenhetene fremstår med fine kvaliteter som forventes i dette markedet. Og prosjektet har hatt en god gjennomføring, med svært stor interesse fra første spadetak. Med sin sentrumsnære beliggenhet så ble boenhetene lette å selge."

Årets Medlemsbedrift – Blink Hus Teft Entreprenør/ Leknes
Juryens begrunnelse:
«Årets vinner har vært med kjeden i flere år. Kjennetegnes med å ha gode byggeprosesser, kundeoppfølging og lønnsomme prosjekter. Bedriften har siden inntreden i kjeden, vist strukturert implementering av kjedekonseptet, og er proaktiv mot kjedekontoret. Bedriften viser solid vekst, tar markedsandeler, og øker kapasiteten sin inn mot EET. Bedriften er i kombinasjon med XL-Bygg, satser stort på lærlinger/ rekruttering. De har akkurat fullført et helt nytt forretningsbygg, med nye kontorer, kantine og et flott showroom. Og bedriften er omsluttet av Norges kanskje mest spektakulære natur, Lofoten».

Årets Leverandør – Bygg1
Juryens begrunnelse:
"Blink Hus medlemsbedrifter er generelt sett svært fornøyd med alle leverandørene til kjeden. Alle fremstår som profesjonelle og viser høy grad av samarbeidsvilje. Årets vinner fikk allikevel flest stemmer. Aktøren har gjennom årenes løp jobbet svært godt, er god på logistikk og har en sjelden respons i reklamasjonshåndtering. Hos dem er "døren alltid åpen".

Årets Blinker – Bjørn Holand/ Blink Hus Telemarkhus – Skien
Juryens begrunnelse:

«Prisen i år deles ut til en trofast kollega gjennom mange år. Bedriften han leder har vist fin vekst og har håndtert EAT-markedet svært profesjonelt. Bedriften er nå på god fart inn i EET-markedet også. For han og bedriften har det vært viktig å bygge kjennskap rundt merkevaren Blink Hus i sitt distrikt. Og bedriften høster nå svært godt av sin standhaftighet. Og når de fleste i en alder begynner å rette blikket mot en ny tilværelse - virker det her som at det ikke er så hastverk. Allikevel så er det en stor glede å kunne overrekke prisen til en ambassadør for Blink Hus-navnet».