Karoline Hasselgård, Bjørn R. Grepperud og Beate Aasen gleder seg til å komme i gang med ombyggingen av et markant bygg i kjernen av Sandvika.

Insenti leder ombyggingen av Kommunegården i Sandvika

Insenti har vunnet konkurransen om prosjekt- og byggeledelse for ombyggingsprosjektet av Kommunegården i Sandvika.

Det var totalt seks selskaper som leverte tilbud i konkurransen, hvor kvalitet var utslagsgivende for valget. Byggherre er Bærum Kommunale Pensjonskasse.

Bygget er på cirka 35.000 kvadratmeter, og skal totalrehabiliteres. Det planlegges for en økning fra dagens 700 arbeidsplasser til totalt 1.300 arbeidsplasser. Prosjektet har stort miljøfokus, og bygget skal BREEAM-sertifiseres med mål om å oppnå Outstanding.

- Kommunegården skal i fremtiden være klimaklok, digital og fleksibel. Vi skal skape en arena for samskaping og innovasjon mellom kommunen, innbyggere og næringsliv, forteller Jørn Jevne i Bærum Kommunale Pensjonskasse i en pressemelding.

- Dette er en viktig seier for Insenti, en stor oppdragsgiver i vårt nærområde som i sitt innkjøp vektlegger kvalitet høyt, sier Bjørn R. Grepperud, daglig leder i Insenti.

- Vi er svært glad for å lede dette fremtidsrettede prosjektet. Det er spennende å jobbe med kunder som har høye miljøambisjoner og som tenker innovativt. Den nye Kommunegården blir et åpent og tilgjengelig bygg, og vil bidra til god byutvikling i Sandvika, sier avdelingsleder Karoline Hasselgård i Insenti.

Hun har selv hatt Kommunegården som arbeidsplass i 12 år og har derfor god kjennskap til både bygget og nærområdet. Prosjektleder Beate Aasen er Insentis hovedressurs og skal lede ombyggingen i nært samarbeid med byggherren.