Rune Hardersen. Foto: Sindre Kinnerød - Flash Studio

ÅF samler de norske virksomhetene

Etter en solid utvikling gjennom organisk vekst og flere oppkjøp i 2016, samler ÅF nå alle sine norske virksomheter i ÅF Norge.

- Ved å samle alle tjeneste- og fagområdene våre under ÅF

Norge kan vi bli en enda bedre partner for våre kunder. Det gir oss muligheten til å forstå kundenes samlede behov og ta et mer helhetlig ansvar for å løse deres utfordringer slik at de når sine mål, sier Rune Hardersen, Country Manager for ÅF Norge i en pressemelding.

Ambisjonen er å bli den beste partneren for kundene og en av Norges mest attraktive arbeidsgivere for ingeniører og arkitekter. Selskapet er i sterk vekst og regner med å ansette 500 nye dyktige medarbeidere innen 2020.

- Med den store bredden av viktige prosjekter vi bidrar til å realisere, de utrolig engasjerte kollegaene vi har på laget og den utvikling en selskapet nå er inne i – kunne jeg ikke tenkt meg noe annet sted å jobbe, sier Hardersen .

ÅF Norge har i dag over 800 ansatte og har kontorer i Oslo, Trondheim, Molde, Lillestrøm, Sandefjord, Bergen og Tromsø. Selskapet hadde en omsetning på over en milliard norske kroner i 2016.