BOB BBL kjøper BEFAS

BOB BBL kjøper hele aksjeposten i Bergen Eiendomsforvaltning AS – BEFAS.

BEFAS er et privat selskap som er totalleverandør av tjenester knyttet til drift, vedlikehold, utvikling og forvaltning av eiendom. Selskapet består også av en større prosjektavdeling med prosjektledere og utførende innen de fleste faggrupper.

BEFAS har 60 ansatte, og er blant de ledende selskaper innen sitt segment i Bergen. Selskapet ble stiftet i 1998, og drifter og forvalter i dag omkring 600.000 kvadratmeter eiendom i og omkring Bergen. Selskapets erfaringsgrunnlag er bredt, med drift av alt fra vernete bygg til moderne hotell, kontorbygg, næringsarealer og eierseksjonssameier. BEFAS leverer også regnskapstjenester gjennom datterselskapet BEFAS Regnskap, samt næringsmegling gjennom datterselskapet BEFAS Næringsmegling.

- BOB fremstår etter kjøpet som en komplett leverandør av tjenester – enten det er snakk om boligselskap eller næringseiendom, sier Terje W. Gilje, adm.dir. i BOB BBL i en pressemelding.

- Gjennom kjøpet ønsker vi å styrke og videreutvikle begge selskapene, og bli den ledende aktør i dette segmentet med hovedkontor i Bergen. Vi tror at synergieffektene av å slå sammen «best practice» i begge virksomhetene vil danne en særdeles slagkraftig aktør innen vestnorsk bolig- og næringsforvaltning, legger han til.