- Vi er meget stolte over å ha fått denne OPS-kontrakten med Lunner kommune, sier Jørgen Evensen, konsernsjef i Betonmast AS.

Betonmast har inngått OPS-avtale med Lunner kommune

Betonmast har gjennom Roa Omsorgsboliger AS inngått OPS (Offentlig Privat Samarbeid) avtale med Lunner kommune om bygging av 24 omsorgsboliger, aktivitetssenter og personalbase på Roa i Lunner kommune.

Betonmast skal stå for fullstendig utvikling av OPS-prosjektet med forpliktelse til bygging, forvaltning, drift, vedlikehold og service. Prosjektet er beregnet for eldre personer med omfattende hjelpebehov og forutsettes delfinansiert med investeringstilskudd fra Husbanken.

- Vi har hatt en god prosess sammen med kommunen og ser frem til et videre samarbeid for å finne gode løsninger for alle parter. Lunner kommune ligger i front av utviklingen og de er i gang med et omsorgsprosjekt som vi vil se flere andre kommuner bruke i fremtiden, sier Hans Jørgen Lundby, administrerende direktør i Betonmast Eiendom.

- Vi er meget stolte over å ha fått denne OPS-kontrakten med Lunner kommune. OPS kontrakten representerer et område vi har satset på de siste par årene og vi har i løpet kort tid inngått to OPS kontrakter på omsorgsboliger. Vi er stolte over at vi nå også kan utvikle, bygge og drifte prosjekter i samarbeid med det offentlige. Det er et flott prosjekt og vi ser frem til et godt samarbeid, sier Jørgen Evensen, konsernsjef i Betonmast AS.

Reguleringsarbeidet starter oktober 2016 og varer ca. 10 måneder. Byggestart er planlagt høsten 2017 og byggetiden er 14 måneder.