Brødrene Båtvik er svært fornøyd med samarbeidet. Her sammen med representanter fra Tinde Bolig. Fra venstre: Benn Asgeir Båtvik, Tore Haverstad, Øyvind Haverstad, Dag Runar Båtvik, Stein Løland og Audun Skattebo.

Tinde Bolig med i Norgeshus

Tinde Bolig, som springer ut fra hyttebyggeren Tinde Bygg, har gått inn i boligkjeden Norgeshus.

Den tradisjonsrike hyttebyggeren Tinde Bygg har bygd hytter i over 50 år, men i de senere årene har de også utviklet og solgt flere boligprosjekter. I høst etablerte de derfor et nytt selskap, Tinde Bolig AS, som kun satser på bolig- og leilighetsbygging.

Godt i gang

1. januar i år ble Tinde Bolig offisielt med i Norgeshuskjeden. Stein Løland er ansatt som daglig leder. Han har jobbet som prosjektleder i Tinde Bygg siden 2012, og har lang og bred erfaring med bygging/utvikling av både bolig-, leilighets-, og hytteprosjekter.

Norgeshus Tinde Bolig vil i tillegg til å bygge kataloghus, også utvikle boliger på egne tomter.

– Vi har allerede kommet i gang med noen Norgeshus-prosjekter, sier Løland i en pressemelding.

Løland er meget tilfreds med samarbeidet så langt.

– Jeg har nettopp vært på Melhus og deltok på et opplæringsprogram ved hovedkontoret. I løpet av ei uke fikk jeg innblikk i alle deler av konseptet, og fikk hjelp til å komme i gang. Samtidig ble jeg kjent med de ansatte ved hovedkontoret. Jeg synes dette ser meget lovende ut og gleder meg til å ta i bruk konseptet, fremholder han.

Ventet lenge

Markedssjef i Norgeshus, Benn Asgeir Båtvik, er svært stolt over å ha fått denne solide og vel etablerte bedriften med på laget.

– Vi har vært i dialog med dem siden 2011, og nå kom endelig avtalen på plass, sier Båtvik fornøyd.

Norgeshus Tinde Bolig har Hamar, Stange, Gjøvik, Østre-/Vestre-Toten og Gudbrandsdalen unntatt Sel kommune som sitt nedslagsfelt. Bedriften har med i sin strategi at de vil vurdere å starte opp avdelingskontorer på Hamar og Gjøvik.