Thomas Bolding Rasmussen er ansatt som ny administrerende direktør i Norconsult – Wessberg A/S.

Norconsult ansetter ny administrerende direktør i Danmark

Thomas Bolding Rasmussen er ansatt som ny administrerende direktør i Norconsults heleide datterselskap i Danmark, Norconsult – Wessberg A/S. Han overtar etter mangeårige direktør Stig Wessberg.

– Bolding Rasmussen har solid erfaring som leder av kunnskapsbedrifter, og har gjennom karrieren vist en imponerende evne til å fokusere og revitalisere ellers veldrevne selskaper. Vi har lært han å kjenne som en åpen og moderne leder med gode kommunikasjonsferdigheter. Nå ser vi frem til å få Bolding Rasmussen med på teamet, sier konsernsjef i Norconsult, Per Kristian Jacobsen.

Bolding Rasmussen kommer fra stillingen som divisjonsdirektør i Sweco Danmark. Han har i tillegg ti års erfaring fra Bombardier-konsernet.

– Dette er en unik mulighet i en av bransjens mest spennende rådgiverselskaper. Jeg ser frem til å samarbeide tett med kunder, samarbeidspartnere og medarbeidere om å opprettholde og styrke den positive utviklingen selskapet har i Danmark, sier Bolding Rasmussen.

Bolding Rasmussen tiltrer rollen 1. mars. Med ansettelsen av Bolding Rasmussen fratrer nåværende administrerende direktør.

– Wessberg har gjennom 23 år bygget opp en fremtidsrettet rådgiverbedrift med gode resultater og positiv utvikling på kundesiden. Den siste tiden har han ønsket å konsentrere seg om utviklingsoppgaver, nå kan han bruke tid på det med god samvittighet, sier Jacobsen.