Ny konserndirektør for bygg i Skanska

Camilla Krogh går inn i Ledergruppen i Skanska Norge og blir konserndirektør med ansvar for Forretningsområde Bygg. Tiltredelsen vil skje 1. januar 2016.

Camilla Krogh (38) kommer fra stillingen som regiondirektør for Region distrikt. Hun har jobbet i Skanska i totalt 14 år og har både vært prosjektleder, prosjektsjef og prosjektutvikler. Hun var også i en periode på to år prosjektleder i Undervisningsbygg.

Hun er utdannet sivilingeniør fra NTNU, med en mastergrad i økonomisk styring og ledelse fra Norges Handelshøyskole.

- Jeg er overbevisst om at Camilla har det som skal til for å utvikle byggvirksomheten vår videre. Gjennom hele sin karriere i Skanska har hun vist at hun står godt forankret i våre verdier, og hennes brennende engasjement for både kunder og medarbeidere har gjort henne til en høyt respektert leder både hos kunder og ansatte. Camilla har også en meget spennende faglig bakgrunn, samt at hun har bred kompetanse både fra byggherre og entreprenørsiden, uttaler konsernsjef Ståle Rød.

Et planlagt skifte

Odd Arve Fuglem (62) har de to siste årene ledet Forretningsområde Bygg. Lederskiftet som gjennomføres med virkning fra nyttår har vært planlagt over tid og Odd Arve vil fortsette i Skanska med oppgaver innen prosjektutvikling for våre viktigste kunder og samarbeidspartnere.

- Vi er svært glad for at en av selskapets viktigste stillinger kunne besettes med en sterk, intern kandidat. Hun har det som skal til for å lede arbeidet med å gjøre byggvirksomheten til den ledende aktør i våre markeder i årene fremover, sier Ståle Rød.