Bart Brepoels, area sales manager i Hyundai (t.v) og salgssjef Paul Håkon Endresen i Hymax tror Hyundai-salget vil få et løft i Norge.

Store ambisjoner for Hyundai

- Klarer vi en markedsandel på 7-8 prosent innen 3-5 år skal vi være veldig fornøyd.

Det sier Bart Brepoels, area sales manager i Hyundai Industries Europe. Han er denne uken på plass på Hymax-standen i forbindelse med Vei og Anlegg messen.

Bart Brepoels legger ikke skjul på at Norge er et attraktivt marked for Hyundai.

- Norge er nå det femte største bygg- og anleggsmarkedet i Europa. Potensialet for å nå vår målsetting er helt klart til stede, sier Brepoels.

Paul Håkon Endresen ble nylig ansatt som salgssjef for Hyundai i Hymax. Han mener det er mulig å nå Hyundais ambisiøse målsetting.

- Både Hymax og Hyundai har store ambisjoner for det norske markedet. Hymax har besluttet at de skal ha en økning på store maskiner, derfor er vi nå i gang med å bygge opp Hyundai-organisasjonen i Hymax, sier Endresen.

Bart Brepoels tror lanseringen av Hyundais nye serie gravemaskiner og hjullastere vil være til god hjelp når Hymax nå skal løfte Hyundai-salget i det norske markedet.

- Vi opplever at både kundene og våre leverandører er fornøyde med de nye modellene. Blant annet har vi fått mange gode tilbakemeldinger på redesignet vi har gjort i hytta, sier han.

Endresen liker også det han ser ved de nye maskinene.

- Den største forskjellen med den nye Hyundai-serien er komforten i hytta. Det har blitt en utrolig fin hytte med helt nytt design, sier Endresen og tilføyer at steg4 motorene i de nye maskinene kommer med Ad-blue og uten partikkelfilter.

Han trekker også frem at det er Scania motor på tre modeller i den nye gravemaskin- og hjullasterserien og ifølge Endresen vil det komme flere modeller med Scania-motor etter hvert.