Utnytt muligheten på Hellerudsletta!

Vei og Anlegg 2015 er nå i full gang på Hellerudsletta i Skedsmo, like utenfor Oslo. Her stilles det ut maskiner og utstyr for over en milliard kroner.

Anleggsbransjen blir ofte fremstilt som en traust og sidrumpa bransje – der det er lite innovasjon. Det stemmer ikke. Alt som vises frem i disse dager på Nordens største anleggsmaskinmesse er beviset på det motsatte. Både omfanget og spredningen i hva som vises frem på denne utstillingen er rett og slett imponerende.

Messen er helt utsolgt, både inne og ute. Det sies at man kunne solgt inn langt mer utstillingsplass om det hadde vært rom for dette. De gode tidene i anleggsmarkedet betyr at interessen for det å se på, vurdere og investere i nytt utstyr er aktuelt for svært mange.

Det å investere i riktig utstyr er selvsagt alfa omega for både store og små entreprenører i Norge. Har man ikke sikret seg det riktige utstyret for å løse jobben, klarer man ikke utføre det man har tatt på seg og man står i fare for å tape store penger. Et av de største fortrinnene til den norske anleggsbransjen er nettopp det å investere i nytt, moderne og ikke minst riktig utstyr – noe som har gjort den til en av verdens mest effektive. Det at det også er så dyrt å lønne norske arbeidere gjør at det å investere i moderne utstyr vil lønne seg.

Og er det noe vi finner mye av på messen, er det mye nytt og ikke minst effektivt utstyr. Det blir presentert en rekke nyheter på utstillingen – og mange smarte løsninger vi ikke har sett tidligere.

Vei og Anlegg 2015 fikk en god start på messens første dag, med rekordbesøk. Frem mot helgen vil det stadig bli mer folk blant utstillerne på området og vi gleder oss til fortsettelsen. Vi håper også bransjens aktører nå kjenner sin besøkelsestid og tar seg tid til å komme på messen for å se alt arbeidet som er lagt ned av både de store og de mindre utstillerne. Det er ikke få timer som ligger bak et slikt arrangement.

Så får vi også håpe værgudene ser med godhet på messen de nærmeste dagene.