13.000 kvadratmeters konferansekube åpner på Gardermoen

Clarion Hotel & Congress Oslo Aiport utvider kongresskapasiteten med 13.000 kvadratmeter når det nye kongressenteret The Qube åpner fredag.

Det skriver Clarion-kjeden i en pressemelding på nettsiden mynewsdesk.com.

Med plass til 8000 deltagere og 1400 sengeplasser, vil Clarion Hotel & Congress Oslo Airport bli et av landets mest komplette konferansehotell, heter det i pressemeldingen.

– Med åpningen av The Qube kan vi ta i mot arrangement i en skala som tidligere ikke

har vært mulig på Gardermoen. Clarion Hotel & Congress Oslo Airport tilbyr nå et konferanseområde på hele 17.000 kvadratmeter. Med konferansekapasiteten og 1.400 sengeplasser, så har vi tatt steget inn på europeisk toppnivå på konferansemuligheter, sier Jannica Landmark-Rosén, hotelldirektør Clarion Hotel & Congress Oslo Airport.

Ledende hotell

Nordic Choice Hotels har sammen med byggherre Wenaasgruppen investert 230 millioner i utbyggingen av kongresshallen.

– Utgangspunktet for utbyggingen av The Qube har vært å legge grunnlaget for at Clarion Hotel & Congress Oslo Airport skal fremstå som det ledende hotellet på Østlandet for kongresser,

konferanser og messer. Vi er ekstremt fornøyd med resultatet, og er sikre på at vi har bygget for framtiden, sier Kjell Vidar Myrann, Teknisk sjef i Wenaasgruppen.

Møteplass

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport ligger noen minutter fra Oslo Lufthavn.

– Norges hovedflyplass har manglet en naturlig møteplass. Når The Qube åpner dørene, vil vi tilby akkurat det. Med stor kapasitet, kort vei til flyplassen og fantastisk Clarion-service, så er jeg sikker på at vi nå kan tilby våre gjester konferanseopplevelser i verdensklassen, sier Petter A. Stordalen, eier og styreleder Nordic Choice Hotels, som står bak Clarion-kjeden.

august er det klart for det første arrangementet, heter det i pressemeldingen.