God jul til alle

Vi i Byggeindustrien hilser alle gode venner og forbindelser en riktig God Jul. For veldig mange som arbeider i bygg, anlegg og eiendom, har 2013 vært et veldig hektisk år. Hver eneste dag ferdigstilles små og store prosjekter i byggenæringen. Nå kan de aller fleste aktørene ta en pust i bakken. At fridagene kombineres med jul, god mat og samvær med familie, gir overskudd inn i et nytt år.

Ellers har vi i de siste dagene fått en rekke julehilsener inn til Byggeindustrien. I veldig mange av julebrevene blir det opplyst at i stedet for en gave til ansatte og andre, så gir bedriftene penger til en god sak i Norge og i utlandet. I Norge har de aller fleste det de trenger, men det er sannelig ikke hverdagen for alle på vår jord. Vi har også merket oss at flere bedrifter i byggenæringen engasjerer seg i utviklingsprosjekter i u-land, prosjekter som vil gå over flere år. Dette er virkelig gaver som betyr noe.

Dessverre opplever mange millioner mennesker krig, naturkatastrofer, sult og sykdom. Et lite bidrag for oss her i nord kan være det som gir håp om en bedre fremtid.

God Jul