HR Prosjekt fikk Levanger-kontrakt

Sammen med selskapene Sweco Norge AS og Faveo prosjektledelse AS fikk HR Prosjekt i samarbeid med PWC tildelt kontrakt som rammeavtaleleverandør innen prosjektleder tjenester for Levanger kommune.

– Kontrakten med Levanger kommune omfatter alle sider av prosjektadministrative oppgaver, fra prosjektledelse og byggeledelse – bygg og anlegg, til prosjektledelse innen endringsledelse/ lederutvikling, sier regionsdirektør Johan Fossli i HR Prosjekt.

HR Prosjekt har bred erfaring med selve gjennomføringsfasen i byggeprosjekter, samt tidligfase og prosjektutvikling. PWC’s styrke ligger i deres erfaring med prosjekter i utviklingsfasen, strategi, IKT-ledelse og organisasjonsutvikling. HR Prosjekt’s byggtekniske erfaring og bakgrunn, og PWC’s merkantile prosjekterfaring vil i dette tilfelle føre til stor merverdi for kunden.

Avtalen er en rammeavtale som går over 2 år med opsjon på 1 + 1 års forlengelse.

– Vi er stolte over å ha fått denne kontrakten i sterk konkurranse med andre PA-selskaper, og ser fram mot et godt samarbeid med Levanger kommune i de neste fire årene, sier Fossli.