Randen fra Agathon Borgen til Backe Entreprenør

Asle Randen går fra stillingen som daglig leder i Agathon Borgen til nyopprettet stilling som teknisk direktør i Backe Entreprenør Holding.

Stillingen rapporter til administrerende direktør Sven Chr. Ulvatne, og vil ha fokus på utvikling av entreprenørselskapene ut fra et teknisk og strategisk driftsperspektiv.

Ifølge en pressemelding skal Asle Randen ha en sentral posisjon i selskapenes videre utvikling og oppfølging med henhold til forbedringsprosessen som er satt i gang.

Asle har hatt rollen som daglig leder for Agathon Borgen siden 2004.

Øystein Nordal overtar etter Randen som daglig leder for Agathon Borgen.

Nordal kommer fra tilsvarende stilling i Miljøbygg, en posisjon han har hatt de siste fem årene. I denne perioden har han utviklet Miljøbygg til å bli et ledende selskap i Oppland fylke, og var ifjor gruppens beste entreprenørselskap.

Prosessen med å rekruttere ny daglig leder i Miljøbygg er startet, og tidspunkt for ovennevnte tiltredelser vil avhenge av denne prosessen. Det antas at naturlig tidspunkt vil være høsten 2013.

I Miljøbygg har Jan Erik Haug bedt om avløsning i stillingen som driftssjef. Steffen Haugen går fra å være prosjektleder i samme selskap til rollen som ny driftssjef. Haug vil etter eget ønske gå tilbake til prosjektlederstilling.