Bygger Baywatch-«hage» i Oslo

Anerkjente anleggsgartnere bygger denne helgen et strand-/hagemiljø som skal sette publikum i Baywatch-stemning på Majorstuen i Oslo.

90-tallshelten David Hasselhoff fra TV-serien Baywatch blir trekkplaster når butikkjeden Meny og Flying Culinary Circus inviterer til grill- og hageparty førstkommende lørdag i hovedstaden.

Her skal det grilles med showkokkene fra Flying Culinary Circus, og David Hasselhoff skal flippe burgere, ifølge programmet.

For å skape den rette stemningen har anleggsgartnerfirma Arnesen fra Elverum og ABT anleggsgartner blitt hyret inn for å bygge et hagemiljø som står i stil med temaet.

– Vi satser på å bygge et fargerikt og sprekt utemiljø, med blant annet en liten strand, palmer og ferdigplen, sier daglig leder Trond Arnesen i Arnesen Anleggsgartner.

Det er ikke store plassen de har til rådighet, men på rundt 100 kvadratmeter skal anleggsgartnerne i samarbeid med Elverum Hagesenter sørge for å lage det rette miljøet og god stemning denne lørdagen.

 Dette blir et artig avbrekk fra våre daglige gjøremål. Dette oppdraget innebærer litt andre ting enn å legge brostein, sier Arnesen, som også sier han håper at ungdom kan få øynene opp for anleggsgartnerfaget som et spennende og kreativt yrke.

Gedigent granittbord
Et annet blikkfang blir et 10 meter langt norsk granittbord, fra Rocks of Norway i Larvik. Bordet er laget av et spesielt emne i Larvikitt, og det er hele 20 cm tykt. Her vil kokkene stå og vise frem sine grillkunster.

Ikke redd for regn
Vi kickstarter sommeren med mat, hage, show og moro, og skulle vi drukne i regn kommer David Hasselhoff og redder deg, forsikrer Tor Jørgen Kramprud Arnesen i Flying Culinary Circus.

Det er Meny som står bak opplegget, og arrangementet finner sted utenfor butikken ved Colosseum fra kl 12-15 lørdag 27 april.