Morten Engh til Terramar

Morten Engh (55) har sagt opp sin stilling som regiondirektør Øst i Rambøll Norge og melder overgang til Terramar.

Engh begynner hos Terramar nærmere sommeren.

Overgangen får konsekvenser for hans styrelederverv i RIF Rådgivende Ingeniørers Forening. Han trekker seg på generalforsamlingen i april siden Terramar ikke er RIF-medlem.

– Jeg har trivdes godt i Rambøll hvor jeg har hatt linjeansvar i et stort konsern i 18 år. Men nå ønsker jeg et skifte. Jeg ønsker å komme tettere på prosjektene, og hos Terramar skal jeg være prosjektleder, forteller Engh.

– For meg er dette en spennende stilling i et selskap som vurderer kompetanse og struktur samt styrer store prosjekter. Terramar har også verdiskapning innen samfunnsviktige prosjekter som sitt satsningsområde som gjør at jeg vil kunne bli involvert i eksempelvis prosjekter innen bane, helsevesen samt byutvikling som byr på tverrfaglige utfordringer. Dette tror jeg at jeg kan noe om med min lederbakgrunn, tekniske kompetanse samt kunnskaper inne økonomi og finans, fremholder Engh.

Morten Engh er sivilingeniør med en MBA fra Frankrike. Han jobbet først i familiebedriften Abel Engh som i 1995 ble kjøpt opp av Rambøll via daværende Scandiaconsult.