Daglig leder og eier i XL-Bygg Salingstrand Leif Marius Amundsen sammen med datter og leder av butikken, Tina Amundsen. Foto: Vivi Sevik / Porsgrunn Dagblad

XL-Bygg Salingstrand mangedoblet arealet i ny butikk

XL-Bygg Salingstrand gikk fra 150 kvadratmeter til 2.500 kvadratmeter i sin nye byggevarebutikk og lager utenfor Porsgrunn.

Det skriver XL-Bygg i en pressemelding torsdag.

Like før påske kunne kjededirektør i XL-Bygg, Are Ellingsve, åpne nye XL-Bygg Salingstrand. Butikken rakk imidlertid kun å ha åpent tre dager før dørene måtte stenges igjen på grunn av skjerpede smitteverntiltak.

– Det var en strek i regningen at vi måtte stenge butikken igjen på grunn av koronasituasjonen, men med Klikk-og-hent og kontantfri betaling har vi likevel hatt god omsetning, sier daglig leder Leif Marius Amundsen i XL-Bygg Salingstrand.

Nå har butikken åpnet igjen, og kundene er tilbake i butikken, skriver XL-Bygg i pressemeldingen. Både Amundsen, datteren Tina Amundsen, som er butikkleder, og de ti ansatte i butikken har, ifølge meldingen, travle dager.

Salingstrand sin historie startet med seilskutebygging på 1800-tallet, og bedriften ble et trelastutsalg i 1905. Salingstrand ble medlem i XL-Bygg i 2020 etter nesten tolv år i en annen kjede.

– Etter så lang tid i samme kjede hadde vi behov for en ny giv. Å gå videre sammen med XL-BYGG ble en naturlig vei videre i satsningen vår. Som medlem i XL-Bygg nyter vi godt av innkjøpsavtalene i Mestergruppen og de andre ressursene kjeden har, som dette topp moderne butikkonseptet. Vi er takknemlig for all drahjelpen vi har fått fra kjeden, sier Amundsen.