WSP samler datterselskapene

- Vi samler nå våre tunge fagmiljøer i ett selskap for å ruste oss for fremtiden og for videre utvikling – for kundene våre og for den enkelte medarbeider, sier Hilde Nordskogen, administrerende direktør i WSP Norge.

1. september fusjonerte WSP Teknikk-selskapene samt arkitekturselskapene RiK Arkitektur AS og Plan og Prosjekt Arkitekter AS med WSP Norge AS. Dette er den siste av flere fusjoner som er gjennomført etter at WSP de siste årene har kjøpt opp flere norske rådgivermiljøer. Hensikten med fusjonen er å styrke og videreutvikle WSP for kunder og medarbeidere, melder selskapet.

- Vi ønsker oss enda flere medarbeidere. Vi har kontorer over hele landet, og en lang rekke muligheter for de som vil jobbe i et selskap med sterk internasjonal tilhørighet og god lokal forankring, og som gjør alt for å skape en arbeidsplass med mennesker og kompetanse i fokus, sier Nordskogen i en pressemelding.

Fusjonen 1. september vil ikke gi noen konsekvenser for kunder, leverandører og samarbeidspartnere, annet enn at navn og organisasjonsnumre byttes ut. Arkitekturselskapene i WSP fortsetter under merkevaren RiK Arkitektur selv om de legale enhetene forsvinner.