Monica Kviljo, avdelingsleder for miljø i WSP. Foto: WSP

WSP og Golder inngår felles rammeavtale med Bane NOR

WSP forlenger sin eksisterende rammeavtale med Bane NOR, denne gang med Golder på laget.

Det skriver WSP i en pressemelding tirsdag.

Rammeavtalen omfatter, ifølge meldingen, hele spekteret av klima og ytre miljø, og avtalens varighet er på to år med opsjon på ytterligere seks forlengelser på tolv måneder hver. WSP og Golder var én av fem tilbydere som fikk avtalen.

7. april kunne WSP annonsere at de hadde kjøpt opp det kanadiskeide og globale rådgivningsselskapet Golder.

– Det er jo veldig moro at vi så raskt etter oppkjøpet ble annonsert, kan vise til at WSP og Golder utfyller hverandre på en måte som skaper økt verdi for våre kunder. Det gjør at vi ser veldig lyst på samarbeidet fremover, sier Monica Kviljo, avdelingsleder for miljø i WSP.

Både Golder og WSP har tidligere vært inne hos Bane NOR, og sistnevnte har også hatt rammeavtalen for klima og ytre miljø de fire siste årene, heter det i meldingen.

– Det er jo alltid gøy med fornyet tillit fra en så betydningsfull oppdragsgiver som Bane NOR. Med nye miljøkrefter fra Golder på laget ser vi frem til å bli enda bedre på å framtidssikre prosjektene våre i årene fremover, avslutter Kviljo.

Selv om WSP har gjennomført oppkjøpet av Golder, vil Golder i Norge inntil videre fortsette som et eget juridisk selskap, skriver WSP i pressemeldingen.