Christoffer Gusterud i Gusterud Bygg. Foto: VestlandsHus
Christoffer Gusterud i Gusterud Bygg. Foto: VestlandsHus

VestlandsHus kåret to «Årets forhandler»

Villa Wiig er kåret til «Årets forhandler 2020» og Gusterud Bygg ble «Årets forhandler 2019 i VestlandsHus.

Da VestlandsHus samlet alle sine forhandlere i Ålesund i november delte de i ut to priser med tittelen «Årets forhandler». På grunn av koronapandemien ble det ikke noe av samlingene i 2020 og dermed ble det dobbelt opp med utdeling i år.

Vegar Jensen Fegth, daglig leder i Villa Wiig sier i en pressemelding at det oppleves stort å bli kåret til Årets forhandler.

- Vi har virkelig gått «all in» og bruker leverandører og kjeden godt. Vi setter veldig pris på den korte veien mellom hovedkontoret og oss som forhandler. I VestlandsHus er alle forhandlere engasjert og deler erfaringer med alle, og det føles veldig godt, sier Jensen Fegth

Vegar Jensen Fegth, daglig leder i Villa Wiig. Foto: Geir Bjørndal Srisoi/VestlandsHus

Vegar Jensen Fegth, daglig leder i Villa Wiig. Foto: Geir Bjørndal Srisoi/VestlandsHus

Villa Wiig ble etablert i 1973 og består i dag av 25 ansatte. De er en totalentreprenør som holder til i Kobbervikdalen like utenfor Drammen.

Det er tre kriterier som må oppfylles for å bli kåret til årets forhandler. Bedriften må følge profilering etter kjedens retningslinjer, samt bruke de innkjøpsordningene og kjedetjenestene som er satt. Det må også bidrar positivt til utviklingen av VestlandsHus som kjede.

I 2019 var det Gusterud Bygg som oppfylte alle kriteriene og dermed ble kåret til Årets forhandler, og det for andre året på rad.

- Å vinne prisen to ganger på rad er veldig hyggelig og inspirerer oss til å bli enda bedre, sier daglig leder Christoffer Gusterud i pressemeldingen.

Gusterud Bygg ble stiftet i 2008 og ble medlem av VestlandsHus etter tre års drift. Forhandleren holder til i Eidsvoll, og har nylig opprettet en avdeling på Nordby.